Vi på Dala Consulting Infra Group är i en expansiv fas, nytt modernt kontor och flera spännande uppdrag.

Våra kontor finns på Anneforsvägen 10 i Bollnäs samt Vårt Huvudkontor på Ritargatan 6 i Borlänge.

Är du en nyfiken, proaktiv, lösningsorienterad rådgivare som vill utvecklas i ett ungt företag med sunda värderingar, ett företag med tydliga ambitioner och mål. Då ska du kontakta oss för att bli en del av vår spännande resa.

Lediga jobb

Dala Consulting Infra Group AB söker nyfikna, innovativa och drivna medarbetare. Vill du vara en del av ett team med utvecklingsmöjligheter?

Gruppchef

Som Gruppchef har du ansvar för konsulterna,  ser till att de är uppbokade på uppdrag och har löpande kontakt med kunderna och konsulterna. Du ser till att konsulterna trivs och utvecklas i sina roller. Du har även ansvar för kostnader, intäkter samt budget i dom uppdrag som pågår eller tecknas

Kontakta oss för mer info

__________________________________________________________________________

Övriga tjänster

Projektingenjör
Grundkrav: Tidigare erfarenhet som projektingenjör inom infrastruktur, Järnväg BEST eller Signal projekt. Relevanta utbildningar inom teknikområdet. Meriterande är erfarenhet från pilotprojekt eller utvecklingsprojekt. Vi söker även er som är nyutexaminerade och med utbildning inom bygg och anläggning och delar inom järnvägsteknik.

Byggledare
Grundkrav: Tidigare erfarenhet som byggledare EL och/eller Signal inom järnvägssektorn samt relevanta utbildningar inom teknikområde EL och/eller Signal. Meriterade är erfarenhet inom arbetsledande funktioner samt erfarenhet av konstruktion och projektering och arbete med Microstation/CAD.

Projektledare
Grundkrav: Tidigare erfarenhet av projektledning inom järnvägssektorn.
Meriterande är kunskaper inom signalteknik och ERTMS.

El-konstruktör / Projektör
Grundkrav: Tidigare erfarenhet av konstruktion och El-projektering samt relevanta utbildningar inom teknikområde EL. Meriterade är erfarenhet inom järnvägssektorn och arbete med Microstation/CAD samt erfarenhet från praktiskt arbete som tekniker eller liknande inom teknikområdet.

KONTAKTA OSS!
Vi ser fram emot ditt cv och personliga brev så maila in det och ring gärna till oss om du har frågor.

Affärsområdeschef Consulting

Mattias Lundmark

+46 243 43 06 66

+46 73 040 02 53

mattias@dalaconsulting.se

info@dalaconsulting.se

 

__________________________________________________________________________    

Lediga jobb

Dala El & Signal söker engagerade, innovativa och drivna medarbetare. Vill du vara en del av vårat team med utvecklingsmöjligheter?

Affärsområdeschef

Som Affärsområdeschef för El & Signal har du personalansvar för installatörer och tekniker i affärsområdet, du ser till att de är uppbokade på uppdrag och har löpande kontakt med kunderna och installatörerna. Du ser till att installatörerna trivs och utvecklas i sina roller. Du har även ansvar för kostnader, intäkter samt budget.

Elektriker / Signaltekniker
Grundkrav: Vi söker dig som har en grund som elektriker eller signaltekniker (grundutbildning) och vill utvecklas vidare.
Vi kan erbjuda arbeten som innebär fältarbeten, verkstadsproduktion, medverka vid test och provning osv.

KONTAKTA OSS!
Vi ser fram emot ditt cv och personliga brev så maila in det och ring gärna till oss om du har frågor.

Affärsområdeschef El & Signal (Stf)

Johnny Larsson

+46 243 43 06 61

+46 72 718 26 82

johnny@dalaelsignal.se

info@dalaelsignal.se

__________________________________________________________________________

Lediga jobb

Dala Entreprenad och Spår AB söker en Arbetsledare Mark/Bana

Vi behöver bli fler för att möta upp den ökade orderingången.

Vi ser att du som sökande har erfarenhet av arbetsledning inom något av dessa områden och är väl insatt i dokumentation och utförande av dessa. Du kommer att arbeta tätt ihop med arbetslag och projektledare så bra samarbetsförmåga och social kompetens är något vi värderar högt. Vi jobbar i dagsläget över en stor del av landet så du måste vara beredd på att ligga borta på jobb när detta krävs.

Välkommen att söka en tjänst på ett företag där du har chans att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Skicka din ansökan och CV till info@dalaentreprenadspar.se

Dala Entreprenad och Spår AB söker en Maskinförare till spårgående grävmaskin

Vi behöver bli fler och söker dig som brinner för ditt jobb.

Du är noga med detaljer och har ett starkt driv av att lämna ett bra genomfört jobb bakom dig som du kan vara stolt över. Du kommer att köra en spårgående Hydrema hos oss både på egna jobb och på uppdrag åt andra.

Vi ser att du är självgående och kan ta ansvar för din maskin och bil då dom är en del av vårt varumärke precis som du. Vi utför uppdrag över stora delar av mellan- och södra Sverige så du får vara beredd på att ligga borta på jobb. Vi ser att du har TSA utbildning och tidigare erfarenhet av att köra maskin på spåret.

Dala Entreprenad och Spår AB söker nu flera Anläggare för mark och kanalisationsarbeten.

Vi kommer att utöka vårt åtagande på marksidan och söker dig som vill vara en del av ett tvåmannalag. Laget kommer att utföra mark och kanalisationsarbeten på våra egna och externa projekt.

Vi önskar att du har utbildningar för järnväg och även tidigare erfarenhet utav detta. Att vara självgående och kunna läsa ritningar och sköta dokumentation kring utförda arbeten ser vi också som en självklarhet. Har du tidigare erfarenhet från mark och anläggning är det meriterande. Vi utför uppdrag över stora delar av mellan- och södra Sverige så du får vara beredd på att ligga borta på jobb.

Välkommen att söka en tjänst på ett företag där du har chans att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Skicka din ansökan och CV till info@dalaentreprenadspar.se

Affärsområdeschef Entreprenad & Spår AB

Mikael Sunnercrantz

mikael@dalaentreprenadspar.se

+46 243 43 06 64

+46 73 941 51 77