Vi på Dala Consulting Infra Group är i en expansiv fas, nytt modernt kontor och flera spännande uppdrag.

Våra kontor finns på Heden i Bollnäs samt Vårt Huvudkontor på Ritargatan 6 i Borlänge.

Är du en nyfiken, proaktiv, lösningsorienterad rådgivare som vill utvecklas i ett ungt företag med sunda värderingar, ett företag med tydliga ambitioner och mål. Då ska du kontakta oss för att bli en del av vår spännande resa.

   

Lediga jobb

Dala Consulting Infra Group AB söker nyfikna, innovativa och drivna medarbetare. Vill du vara en del av ett team med utvecklingsmöjligheter?

Gruppchef

Som Gruppchef har du ansvar för konsulterna,  ser till att de är uppbokade på uppdrag och har löpande kontakt med kunderna och konsulterna. Du ser till att konsulterna trivs och utvecklas i sina roller. Du har även ansvar för kostnader, intäkter samt budget i dom uppdrag som pågår eller tecknas

Kontakta oss för mer info

__________________________________________________________________________

Övriga tjänster

Projektledare Signal/ERTMS
Grundkrav: Tidigare erfarenhet som Delprojektledare Signal/EL inom järnvägssektorn samt relevanta utbildningar inom teknikområde Signal. Meriterade är erfarenhet inom arbetsledande funktioner samt erfarenhet av konstruktion och projektering och samt arbete i byggprojekt.

Projektingenjör
Grundkrav: Tidigare erfarenhet som projektingenjör inom infrastruktur, Järnväg BEST eller Signal projekt. Relevanta utbildningar inom teknikområdet. Meriterande är erfarenhet från pilotprojekt eller utvecklingsprojekt. Vi söker även er som är nyutexaminerade och med utbildning inom bygg och anläggning och delar inom järnvägsteknik.

Byggledare
Grundkrav: Tidigare erfarenhet som byggledare EL och/eller Signal inom järnvägssektorn samt relevanta utbildningar inom teknikområde EL och/eller Signal. Meriterade är erfarenhet inom arbetsledande funktioner samt erfarenhet av konstruktion och projektering och arbete med Microstation/CAD.

Projektledare
Grundkrav: Tidigare erfarenhet av projektledning inom järnvägssektorn.
Meriterande är kunskaper inom signalteknik och ERTMS.

El-konstruktör / Projektör
Grundkrav: Tidigare erfarenhet av konstruktion och El-projektering samt relevanta utbildningar inom teknikområde EL. Meriterade är erfarenhet inom järnvägssektorn och arbete med Microstation/CAD samt erfarenhet från praktiskt arbete som tekniker eller liknande inom teknikområdet.

KONTAKTA OSS!
Vi ser fram emot ditt cv och personliga brev så maila in det och ring gärna till oss om du har frågor.

Affärsområdeschef Consulting

Johnny Larsson

+46 243 43 06 61

+46 0727182682

johnny@dalaconsulting.se

info@dalaconsulting.se

 

__________________________________________________________________________    

Lediga jobb

Dala El & Signal söker engagerade, innovativa och drivna medarbetare. Vill du vara en del av vårat team med utvecklingsmöjligheter?

Affärsområdeschef

Som Affärsområdeschef för El & Signal har du personalansvar för installatörer och tekniker i affärsområdet, du ser till att de är uppbokade på uppdrag och har löpande kontakt med kunderna och installatörerna. Du ser till att installatörerna trivs och utvecklas i sina roller. Du har även ansvar för kostnader, intäkter samt budget.

Elektriker / Signaltekniker
Grundkrav: Vi söker dig som har en grund som elektriker eller signaltekniker (grundutbildning) och vill utvecklas vidare.
Vi kan erbjuda arbeten som innebär fältarbeten, verkstadsproduktion, medverka vid test och provning osv.

KONTAKTA OSS!
Vi ser fram emot ditt cv och personliga brev så maila in det och ring gärna till oss om du har frågor.

Affärsområdeschef El & Signal (Stf)

Johnny Larsson

+46 243 43 06 61

+46 72 718 26 82

johnny@dalaelsignal.se

info@dalaelsignal.se

__________________________________________________________________________

Lediga jobb

Affärsområdeschef Entreprenad & Spår

Vi söker en ”kollega” till ledningsgruppen för Dala Infra Group och ny Affärsområdeschef till affärsområde Dala Entreprenad & Spår AB

Affärsområdeschef i Dala Infra Group

Som Affärsområdeschef för Dala Entreprenad & Spår har du personalansvar för våra anställda maskinförare, spårpersonal, anläggare och spårsvetsare i affärsområdet, du ser till att de är uppbokade på uppdrag och har löpande kontakt med kunderna och våra anställda.

Du ser till att personalen trivs och utvecklas i sina roller. Du har även ansvar för kostnader, intäkter samt budget.

Vi på Dala Infra Group AB är förväntansfulla, kanske på just dig, är du den vi söker?

Dala Infra Group söker nu en ledare till Affärsområde Dala Entreprenad & Spår.

Är du en nyfiken, proaktiv, lösningsorienterad Ledare som vill utvecklas i ett ungt företag med sunda värderingar, ett företag med tydliga ambitioner och mål.

Kontakta oss för en att bli en ledare i tiden, en del av vår spännande resa.

Som affärsområdeschef blir du erbjuden en gentile och exklusive lösning för att bli en del av oss i koncernen, en attraktiv anställning som även garanterar en spännande utveckling på både det arbetsmässiga och personliga planet.

Affärsområdeschefen arbetar nära koncernens ledning och med styrmål från koncernledningen. Som ledare i affärsområdet deltar du i möten på veckobasis, allt från anbudsmöten till kortare pulsmöten. Årligen arbetar vi även med dom långsiktiga målen för hela koncernen, varje affärsområde, anställd och funktion är en viktig kugge i vårt dagliga arbete.

Med eget ansvar för budget, resultat, personal och framtida strategier arbetar affärsområdeschefen med nya mål och projekt för arbetsområdet.

Arbetsuppgifter som tex budget, planering, anbud och rekrytering Strategiska mål arbetas fram i samråd med övriga affärsområden och koncernledning.

Meriterande är tidigare erfarenhet från tex roller som Arbetsledare, platschef, projektledare och andra ledande positioner.

Erfarenhet från teknikområdet är ett önskemål och som sagt meriterande.

Det vi anser viktigast är att det finns ett driv, ett engagemang och ett starkt inre kompass om vad som är rätt och riktigt. Ett innovativt ledarskap som på sikt är hållbart på alla plan.

Vi anser att rätt attityd och inställning är det som leder framåt!

Vi ser fram emot Er ansökan!

Dala Entreprenad och Spår AB söker en Arbetsledare Mark/Bana

Vi behöver bli fler för att möta upp den ökade orderingången.

Vi ser att du som sökande har erfarenhet av arbetsledning inom något av dessa områden och är väl insatt i dokumentation och utförande av dessa. Du kommer att arbeta tätt ihop med arbetslag och projektledare så bra samarbetsförmåga och social kompetens är något vi värderar högt. Vi jobbar i dagsläget över en stor del av landet så du måste vara beredd på att ligga borta på jobb när detta krävs.

Välkommen att söka en tjänst på ett företag där du har chans att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Skicka din ansökan och CV till info@dalaentreprenadspar.se

Dala Entreprenad och Spår AB söker en Maskinförare till spårgående grävmaskin

Vi behöver bli fler och söker dig som brinner för ditt jobb.

Du är noga med detaljer och har ett starkt driv av att lämna ett bra genomfört jobb bakom dig som du kan vara stolt över. Du kommer att köra en spårgående Hydrema hos oss både på egna jobb och på uppdrag åt andra.

Vi ser att du är självgående och kan ta ansvar för din maskin och bil då dom är en del av vårt varumärke precis som du. Vi utför uppdrag över stora delar av mellan- och södra Sverige så du får vara beredd på att ligga borta på jobb. Vi ser att du har TSA utbildning och tidigare erfarenhet av att köra maskin på spåret.

Dala Entreprenad och Spår AB söker nu flera Anläggare för mark och kanalisationsarbeten.

Vi kommer att utöka vårt åtagande på marksidan och söker dig som vill vara en del av ett tvåmannalag. Laget kommer att utföra mark och kanalisationsarbeten på våra egna och externa projekt.

Vi önskar att du har utbildningar för järnväg och även tidigare erfarenhet utav detta. Att vara självgående och kunna läsa ritningar och sköta dokumentation kring utförda arbeten ser vi också som en självklarhet. Har du tidigare erfarenhet från mark och anläggning är det meriterande. Vi utför uppdrag över stora delar av mellan- och södra Sverige så du får vara beredd på att ligga borta på jobb.

Välkommen att söka en tjänst på ett företag där du har chans att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Skicka din ansökan och CV till info@dalaentreprenadspar.se

Affärsområde Entreprenad & Spår AB

Johnny Larsson 072-7182682

Johan Strömvall 072-5184305